Obert tot l´any. 2 nits estada mínima. c/ Major, 11 Unha, 255980034 608 73 03 53

ERA UNA ABELLA

Al cor de la Vall d'Aran, on la natura desplega la seva esplendor, Dani ha trobat el seu propòsit: tenir cura de les abelles i perpetuar una tradició familiar que remunta quatre generacions.

Inspirat per la figura de la seva besàvia, una apicultora pionera del seu temps, Dani ha reprès amb passió un ofici que no només connecta amb la terra, sinó que és essencial per a la vida mateixa.



Sota la marca *Era Abelha*, Dani ofereix una mel que és el reflex de l'entorn únic en què es cull. Des de l'exquisida _Mèu de Nauta Montanha_ als alts de Banhs de Tredós fins a l'aromàtica _Mèu de Mil Flors_, recollida als prats i senders de la vall, cada pot tanca l'ànima dels paisatges aranesos. A l'hivern, seguint les necessitats de les abelles, Dani practica la transhumància apícola, traslladant els seus ruscs a Bigues i Riells per produir _Mèu de Romanin_ ia Alcanar, on recull el dolç i cítric _Mèu d'Irangér_.

El consum de mel directa de l'apicultor i en curt circuit, com la de Dani, no només assegura un producte de qualitat excepcional, sinó que també reforça un model sostenible que respecta el medi ambient. Rica en propietats antibacterianes, antioxidants i antiinflamatòries, la mel és un aliment essencial per a la salut, tant física com emocional.


A més, en adquirir-la de productors locals, donem suport a l'economia de la Vall i ajudem a preservar un equilibri vital per a la biodiversitat.



A *Era Abelha* conscients de la importància de la pol·linització i de l'equilibri dels ecosistemes, treballen cada dia per protegir aquests éssers màgics, les abelles i, fomentar una connexió més profunda amb la natura.


Visitar la Vall d'Aran i tastar Era Abelha és molt més que gaudir d'un dolç menjar: és connectar amb la història, la tradició i el futur d'un lloc màgic que segueix bategant gràcies a persones com Dani.


Share by: